Heemkundige Vereniging Terneuzen

 

Komende activiteiten:

300_doodendraad_logo_copy.jpg

Tentoonstelling 'De Doodendraad' in de bibliotheek, tot 22 oktober 2016

 

donderdag 17 november 2016: Presentatie Archeologisch project Leemten in Kennis gemeente Terneuzen.

woensdag 23 november 2016: Lezing door de heer Buyse, “Sterker door Samenwerking. Nederland en Vlaanderen vandaag en in de wereld van morgen.”  (in Gent, voorinschrijving verplicht). 

 

Wist u dat onze vereniging de geschiedenis van Terneuzen levend houdt? Wordt lid voor slechts € 18,50 per jaar. Hiervoor krijgt u vier Nieuwsbrieven en uitnodigingen voor verschillende lezingen en activiteiten. Lees waar we allemaal mee bezig zijn in de rubriek Nieuws.

Vesting Terneuzen

Wist u dat de Vliegende Hollander lid is van onze vereniging en via ons geboekt kan worden?
vliegende hollander
Wist u dat onze vereniging tal van boeken heeft uitgegeven? Lees meer in de rubriek uitgaves. Geensen
Wist u dat onze vereniging 4 nieuwsbrieven per jaar publiceert? Kijk in de rubriek Nieuwsbrief voor de inhoudsopgave van het laatste exemplaar. nieuwsbrief
Wist u dat onze vereniging minstens 5 lezingen per jaar organiseert over veel verschillende onderwerpen. Kijk in de agenda voor de plannen van dit jaar. 300_agenda1.jpg

De op deze website gepubliceerde artikelen zijn auteursrechterlijk beschermd. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, gekopieerd, of gepubliceerd (op welke wijze dan ook) zonder uitdrukkelijke toestemming van de webmaster.